top of page

Vasculaire therapie

Wat is fysische vasculaire therapie?

Om bij te dragen aan de verbetering van uw gezondheid met daarnaast veel aandacht voor preventie om chronische ziektes te voorkomen, wil ik u graag informeren over de fysische vasculaire therapie.

De fysische vasculaire therapie is gebaseerd op het verbeteren van de microcirculatie van de bloedvaten, in het bijzonder de haarvaatjes in het lichaam. Hierdoor is er een verbeterde aanvoer naar de lichaamscellen van organen en weefsels, van zuurstof en voedingstoffen en beter afvoer van de afvalstoffen.

Als deze microcirculatie verbetert, dan verbetert hierdoor uw energie, uw immuunsysteem, uw bloeddruk, uw vitaliteit, de diepte van de slaap en ervaart uw veel minder pijn. Wonden, huidklachten en blessures herstellen sneller.

Gevolgen van stress nemen af, lichamelijk en geestelijk prestatievermogen neemt toe. Sporters bereiken sneller hun trainingsdoelen en herstellen sneller na maximale belasting. En tot slot worden uw supplementen beter door de cellen opgenomen.

Kortom, dit is een veelbelovende therapie, die sterk bijdraagt aan de vitaliteit van lichaam en geest, en daarnaast ook een grote preventieve werking heeft. 

De gebruikers, waaronder ikzelf, van deze therapie zijn over het algemeen zeer te spreken over deze benadering. Sinds ik gebruik maak van deze behandeling voel ik me veel vitaler, soepeler, en helderder in mijn hoofd. Circulatie in mijn vingers is sterk verbeterd en de neiging tot winterhanden is geheel verdwenen. Dus een behandeling die ik u ook van harte kan aanbevelen.

de golven laten je microcirculatie sneller stromen
behandeling op maat

Behandeling

Behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

preventief werken

Preventief

Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

betere prestaties door een betere doorbloeding

Betere prestaties

Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

bottom of page