top of page

Klachtgerichte massage

klachtgerichte massage

bij deze massage wordt er gewerkt op bepaalde klachten zoals: lage rugpijn, schouders, spanningshoofdpijn, stijfheid in de benen, enz...

Sportmassage

diepte massage

Door training en het leveren van sportieve prestaties loopt het lichaam schade op.

Sportmassage wordt dan ook vaak toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen.

De afvalstoffen in de spieren die kramp, pijn of vermoeidheid veroorzaken, worden er door middel van een sportmassage uit gemasseerd. 

Vasculaire therapie

Diagram dat de werking van fysische vasculaire therapie toont: verbeterde microcirculatie in haarvaatjes, verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar lichaamscellen, en efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

De fysische vasculaire therapie is gebaseerd op het verbeteren van de microcirculatie van de bloedvaten, in het bijzonder de haarvaatjes in het lichaam. Hierdoor is er een verbeterde aanvoer naar de lichaamscellen van organen en weefsels, van zuurstof en voedingstoffen en beter afvoer van de afvalstoffen.

Sport blessures

blessures

Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel. dit kan een combinatie zijn van een klachtgerichte massage en de vasculaire therapie

Ontspanningsmassage

relax

Een aanrader voor iedereen die een moment voor zichzelf wenst om in een aangename sfeer te kunnen ontspannen. Bij het ervaren van klachten zoals vermoeidheid, stress, pijnklachten, spierspanning, maar ook gewoon een zwaar en vol hoofd .

Tijdens een ontspanningsmassage worden de volgende zones gemasseerd: hoofd, nek, schouders, armen, rug, benen en voeten.

De gebruikte massagetechnieken stimuleren de orgaanfuncties, de stofwisseling, de afvoer van afvalstoffen (ontgiften) en activeren het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

Wat onze klanten er over zeggen

Gwen, ik ging je nog laten weten hoe het met mijn knie ging vandaag, na jouw behandeling.

Tijdens het geven van mijn zumba les merkte ik niks, maar dan heb ik nooit last. Ik had alleen last als ik op de zetel met opgetrokken benen wou zitten. Kleermakerszit is mijn favoriete houding, maar kreeg onmiddellijk hevige pijn in mijn rechterknie als ik die pose wou aannemen. Al 2 jr was het me niet gelukt.

Jouw machine en die 20 minuten haast onvoelbare trillingen zijn een wonder. Ik zit nu al de hele avond met opgetrokken benen op de zetel, geheel pijnloos en ontspannen. 😱😍🥳

Ik snap niet dat het zo snel werkt, maar het werkt !!!

Het is ongelooflijk! Het is een wonder. Ik ben zo blij. Eindelijk geen pijn. En dat met 1 sessie.

Dankjewel. 😍🙏🥳


bottom of page